Gå på Skansen och se Allsång

Det är mulet väder i Stockholm. Lite kyligt, regnigt och ruskigt. Det är inte mycket till sommarväder, men vad gör det? Det är ju tisdag och Allsång!

Förra veckan var det åter en lyckad kväll på Skansen då programledare Petra mötte den gamla programledaren och numera också Schlagervinnare – Måns Zelmerlöv. Och enligt tidningen Aftonbladet var det Måns som “räddade Allsången”. Måns var ju verkligen en storfavorit när det kommer till Allsång på Skansen och många är det som inte riktigt har accepterat den nya programledaren, men hon kämpar på och gör faktiskt ett bra jobb. Ikväll blir det artisten Magnus Carlsson , melodifestivalen deltagaren Isa Tengblad, musikgruppen Bo Kaspers Orkester, Danny Saucedo, Jill Johnson samt revygruppen Milda Makter. Det kommer helt klart bli en magisk afton.

Boka hotell och kom nästa vecka

Vill du gå på Allsång på Skansen? Alla är välkomna att komma på allsången och om man är på plats tidigt är en plats garanterad. Bor du i Stockholm hinner du säkerligen köa in än men om du bor längre bort kan det bli svårt att hinna. Som tur är kan du ju alltid gå på nästkommande Allsånger om du vill. Nästas vecka är det Darin, Jakob Karlberg, Titti Sjöblom, Brolle & Nanne Grönvall samt den just nu mest omdiskuterade kändisen i Sverige: Zara Larsson. Än hinner du hitta hotell att bo på ifall du vill åka, bäst gör du om du bokar på Hotell Stockholm – där finns ett stort utbud samt många prisvärda alternativ.

Hela listan över vilka som kommer att gästa Allsång på Skansen i år hittar du i den här artikeln från Dagens Nyheter. Det sista avsnittet spelas in 11 augusti och om du inte hinner tills dess får du helt enkelt vänta till nästa år. Du behöver absolut inte vara orolig över att Allsång på Skansen har sin sista säsong i år, detta är ett program som funnits länge – och kommer att fortsätta finnas, i många många år framåt.

Stockholm Gröna Lund Tivoli Karusell